Šport

Zimska šola v naravi (peti dan)

Pošiljam vam še utrinke zadnjega dne šole v naravi. Učenci so po svojih močeh premagali progo, se po kosilu poslovili od svojih novih prijateljev z OŠ Raka in se z velikim veseljem odpravili domov.

Za nami je še ena šola v naravi, ki smo jo uspešno zaključili. Hvala učiteljici Barbari Wehrle in učitelju smučanja za pomoč. Zahvaljujem se tudi učiteljema iz OŠ Raka za prijetno sobivanje in osebju hotela Areh. V hotelu Zarja nam je vselej lepo.

Zimska šola v naravi (četrti dan)

Preživeli smo prečudovit sončen dan. Res smo želeli smučati v kratkih rokavih, pa smo se temu le odpovedali ... Popoldan nam je popestril lovec, večer pa smo si popestrili sami. Učenci obeh šol so se predstavili s svojimi duhovitimi točkami, nato pa je sledil utrujajoč ples. Slike s plesa so nekoliko slabše, bilo je temno, vroče in na poskok.

Jutri nas čaka še smučarsko tekmovanje. Doma nas pričakujte okrog 16.00 ure.

Lepo noč, Vaši smučarji

Zimska šola v naravi (tretji dan)

Današnji dan nam je postregel z zelo lepo smuko. Kljub zelo toplemu vremenu že od jutra, smo imeli zelo lepo in trdo progo vse do 14.00 ure. Uživanje ...

Popoldan so nam postregli s predavanjem alpinista, zvečer pa še s predavanjem splavarja.

Lep pozdrav in ne skrbite, mi smo OK.

Zimska šola v naravi (drugi dan)

Kljub smučanju skoraj v kopalkah, smo lepo preživeli današnji dan. Uspešno napredujemo in smo danes že vsi okusili, kaj pomeni beseda vlečnica. Popoldan smo se izobraževali in ponovili FIS pravila.

Zvečer smo napeli naše "sive celice" in ugotovili, da še delujejo. Ob dobri hrani in toplem sončku, bomo preživeli ...

Zimska šola v naravi (prvi dan)

Spoštovani starši in skrbniki!

Prvi dan zimovanja je za nami, vsaj kar se tiče smučanja in dejavnosti v naravi. Uspeli smo ... Danes nas je obiskal g. Franček in nam popestril večer z zgodbami s Pohorja. Snega je zaenkrat dovolj, neke brzine ravno ne proizvajamo, počasi in sigurno ...

Lep večer.

Obvestilo učencem in staršem 6. a in b za zimsko šolo v naravi

Odhod v malo bolj zasnežene kraje je predviden v ponedeljek, 25. 2. 2019, ob 8.00 uri izpred športne dvorane Benedikt. Oprema za učence, ki nimajo svoje, je urejena. Prosim, da v nedeljo pogledate na šolsko stran, če bi prišlo do kakšnih sprememb. V primeru, da otrok zboli v počitniških dneh, mi prosim, javite. Kontaktna številka: 040 327 429 (Irena). Če vas bo zamikalo, da želite videti otroka, poglejte na šolsko spletno stran. Potrudili se bomo, da bomo vsak dan v stiku z vami. Lepo počitnice!

Šport za sprostitev - dejavnosti v Mariboru

V sredo, 13. 2. 2019, bomo z učenci, ki so prijavljeni k predmetu Šport za sprostitev, obiskali dve športni dejavnosti v Mariboru. Odhod izpred športne dvorane je ob 14.45 uri, prihod pa ob 19.45 uri. Biljard je gratis, drsanje in avtobus pa sta za plačati. Drsanje in drsalke (2,5 € + 2,3 €), cena avtobusa pa je odvisna od števila udeležencev.

Tekmovanje v malem nogometu za mlajše deklice

V sredo, 6. 2. 2019, bo v Voličini tekmovanje v malem nogometu za mlajše deklice. Barve šole bodo zastopale: Živa Juršnik, Laura Horvat, Ana Krepek, Nuša Fridau, Staša Pintarič, Sara Pelc, Lara Hajnžič, Vanessa Belna. Domov se vrnemo po tretji uri.

Spoštovani starši oz. skrbniki učenk in učencev šestih razredov

Približuje se zimska šola v naravi, zato vas prosim, da se udeležite roditeljskega sestanka, ki bo v torek, 5. 2. 2019, v učilnici SLO (6. b) ob 16.00 uri. Lepo vabljeni! Irena Kos

Zimski športni dan

V sredo, 23. 1. 2019, bo zimski športni dan. Učenci od 5. do 9. razreda imajo smučanje (Rogla) in drsanje (Ledna dvorana MB).

Smučarji se boste prijavili v šoli ali na št. 040 237 429 (Irena). Cena karte je 14 €, cena avtobusa (okrog 7 €) pa je odvisna od števila prijavljenih na avtobusu. Pobiram na avtobusu. Odhod na Roglo je ob 8.00 izpred športne dvorane Benedikt.

Za drsalce je odhod je ob 7.15 izpred Petelinove kleti, po končanem drsanju so aktivnosti v šoli.

Vsi se pripeljete v šolo s prvo vožnjo. Za točne ure povprašajte šoferja. Drsalci se, prosim, primerno oblecite. Obvezne so rokavice.

Cena avtobusa bo odvisna od števila prijavljenih, plačilo po položnicah. Za drsalke in drsanje bomo pobirali denar v šoli. Cena drsanja: 2 €, cena drsalk: 2 €

Vprašanja

Na spodnjih povezavah najdete vprašanja za nogomet in košarko.