Domov‎ > ‎Učitelji‎ > ‎Učitelji od 6. do 9. razreda‎ > ‎

Andreja Štancer

Dobrodošli na kotičku naše šolske spletne strani, ki je namenjen likovnemu področju.
 
Sem profesorica likovne umetnosti in na OŠ Benedikt poučujem likovno umetnost, likovno snovanje II in III, ter vzgojo za medije - televizija. Ob petkih pa tudi podaljšano bivanje v 3. razredu.


V Benediktu sem ob torkih, sredah in petkih. 
Dopoldanska govorilna ura za starše je vsako sredo, od 12.00 do 12.45.

Na tej strani boste našli utrinke vsega, kar se bo na likovnem področju zanimivega dogajalo.DEVETI RAZRED: Stop-motion animacijaLIKOVNO SNOVANJE

Risanje v naravi.VZGOJA ZA MEDIJE - TELEVIZIJA

V sredo, 6. 6. 2018 smo si učenci OŠ Benedikt ogledali Društvo za zaščito živali Pomurja. Tja smo seveda šli tisti učenci, ki smo bili člani projekta " POMAGAJMO ŽIVALIM", saj smo na OŠ Benedikt zbirali hrano, odeje in igrače za živali, za katere skrbijo člani društva.
Najprej smo si ogledali dve kravici Niko in Mamico. Nato smo se odpravili v park v Radencih, kjer smo srečali prostoživeče muce.
Mislim, da člani društva kar dobro opravljajo svoje delo. Mislim tudi, da nam je akcija "POMAGAJMO ŽIVALIM" uspela. Še ena zanimiva izkušnja v mojem življenju.

Diana Jančič, 8. a

Pri kravicah

Hranjene prostoživečih muc v Radencih


Video YouTube

Obisk Umetnostne galerije Maribor in ogled likovne razstave umetnika Bojana Golije,
pri izbirnem predmetu Likovno snovanje.


Likovno poustvarjanje v tehniki FROTAŽ.

20. 12. 2017Utrinki preteklega šolskega leta (2016/2017)

TELEVIZIJA

Pri izbirnem predmetu Vzgoja za medije-televizija, smo 26. 4. 2017 sodelovali v oddaji Dobro jutro.Povezava za ogled oddaje: http://4d.rtvslo.si/arhiv/Dobro%20jutro

Naša osnovna šola je bila izbrana kot ena izmed petnajstih finalistk Likovnega natečaja Planica in otroci 2017. Učenci so za likovni natečaj izdelali skupinski plakat. 
Odlična risba učenke Tine Motaln je  v okviru  likovnega natečaja Praznujemo z mlekom, v januarju in februarju, na ogled v atriju Mestnega muzeja Ljubljana.Obisk galerije
Comments