Domov‎ > ‎Učenci‎ > ‎

Šolski radio in časopis

Video YouTubeŠOLSKO LETO 2017 / 2018

Pozdravljeni, radio Senzacija je ponovno z vami, naša ekipa pa se kar vztrajno veča...ugotovili smo, da je na šoli kar nekaj nadebudnih novinarjev, ki ji ni strah vprašati, biti slišan ali viden.

Nova ekipa:

Odgovorna urednica: Špela Lovrec

Novinarji in voditelji: Tjaša Tomberger, Aleks Fras, Martin Zorko, Eva Ostojič, Alja Družovec, Karin Kocbek Bratina, Luka Lovrec, Gašper Šijanec. Nejc Zogling


To smo mi


Da nas boste spoznali na hodniku in ulici.....


                 Eva K. in Karin - promet
        
Aleks - glasba in zabavni program               Eva O. kot Teta Trzinka                            Tjaša - glasba
          

V tem šolskem letu bomo tesno sodelovali z radiom Slovenske gorice, saj bomo pripravili najmanj 3 oddaje, ki se bodo predvajale v sklopu oddaj Iz osnovnošolskih klopi.

Prva oddaja bo tako 11. 11.  ob 10. uri na Radiu Slovenske gorice. Predstavila se bo NAŠA ŠOLA!!!


Naslednja oddaja, ki bo predstavljena na tem radiu pa bo 10. 3. 2018 ob 10. uri, s ponovitvijo v ponedeljek, 12. 3. ob 17. uri.


Pridno pa sodelujemo na vseh prireditvah na šoli in so pomembni člen pri ustvarjanju kulture in zabave na naši šoli.
Da pa nismo samo radijci, ampak se preizkušamo tudi kot igralci ter televizijci, smo dokazali 21. 12. 2017, ko smo pripravili že tradicionalno 2. božično oddajo v živo pred vso zbrano šolo. Brez treme seveda ni šlo, ampak noben izziv za nas ni pretežek.

Čaka pa nas že zelo trd oreh - pripravili bomo otvoritveno ceremonijo za pomemben obisk 7 tujih šol, ki delujejo v okviru projekta Erasmus + Y2BE. Komaj čakamo. Prireditev  potekala 5. 3. 2018 ob 9. uri v športni dvorani. Vabljeni vsi, ki vas zanima.


Pred vami je promocijski video OŠ Benedikt v angleščini. Uživajte!


Podstrani (1): Senzacija 2015 / 2016
Comments