Domov‎ > ‎Učenci‎ > ‎

Šolski radio in časopis

senzacija 2016/2017

Video YouTube

Odgovorna urednica: Špela Lovrec
Novinarji in voditelji: Valentin Kocbek Bratina, Tilen Rajter, Maja Ješovnik, Eva Ostojič, Žana Lavrenčič, Karin Kocbek Bratina, Benjamin Gungl, Vanesa Tomberger, Tjaša Tomberger ter Jernej Leva.ŠOLSKO LETO 2016 / 2017

Pozdravljeni, radio Senzacija je ponovno z vami, naša ekipa pa se kar vztrajno veča...ugotovili smo, da je na šoli kar nekaj nadebudnih novinarjev, ki ji ni strah vprašati, biti slišan ali viden.

Nova ekipa:


 Odgovorna urednica: Špela Lovrec
Novinarji in voditelji: Valentin Kocbek Bratina, Tilen Rajter, Maja Ješovnik, Lara Kocbek, Tjaša Tomberger, Lara Štrekelj,  Aleks Fras, Martin Zorko, Eva Ostojič, Alja Družovec, Karin Kocbek Bratina, Eva Kebrič in Vanja Perko.


To smo mi


Da nas boste spoznali na hodniku in ulici.....


Špela, Lara Š. in Lara K.                  Tilen - športna redakcija                    Eva K. in Karin - promet
dogodki in odmevi        
Aleks - moda in zabavni program               Eva O. kot Teta Trzinka                            Tjaša - glasba
          
Alja, Maja in Tilen,                       Eva O. in Vanja - intervjuji             Valentin - šport, napoved dogodkov
zabavni program
V tem šolskem letu bomo tesno sodelovali z radiom Slovenske gorice, saj bomo pripravili najmanj 3 oddaje, ki se bodo predvajale v sklopu oddaj Iz osnovnošolskih klopi.

Prva oddaja bo tako 29. oktobra ob 10. uri na Radiu Slovenske gorice. Predstavila se bo NAŠA ŠOLA!!!

Uspelo nam je!!! Na spodnji povezavi lahko poslušate posnetek oddaje OŠ Benedikt (naša oddaja lahko najdete pod Arhivom oddaj):Naslednja oddaja, ki bo predstavljena na tem radiu pa bo 28. 1. 2017 ob 10. uri, s ponovitvijo v ponedeljek, 30. 1. 2017 ob 17. uri.

http://www.rsg.si/?page_id=4215  (poglejte pod arhiv oddaj, OŠ Benedikt 28. 1. 2017)


K sodelovanju nas je povabil tudi Radio Maribor! Tako bodo nas obiskali 1. 3. 2017 in takrat bomo skupaj posneli oddajo. Se že veselimo!
Tako, pa smo posneli. Oddaja se bo predvajala 18. 3. 2017 ob 9. 30 na valovih Radia Maribor, ponovitev bo ob 10. uri na spletni strani Radia Maribor.

TELEVIZIJCI?!

Da pa nismo samo radijci, ampak se preizkušamo tudi kot igralci ter televizijci, smo dokazali 23. 12. 2016, ko smo pripravili oddajo v živo pred vso zbrano šolo. Brez treme seveda ni šlo, ampak noben izziv za nas ni pretežek.

Sredi januarja pa smo začeli snemati film v angleškem jeziku, v katerem smo na malo drugačen način predstavili našo šolo. Ko bo film obdelan in končan, ga bomo delili tudi z vami...PRESENEČENJE.
Pred vami je promocijski video OŠ Benedikt v angleščini. Uživajte!


Podstrani (1): Senzacija 2015 / 2016
Comments