Aktualno‎ > ‎Novice in obvestila‎ > ‎

ZAHVALA

objavljeno: 19. dec. 2017 13:37 avtor: Vesna Breznik
V torek, 19. 12. 2017, smo na OŠ Benedikt izvedli božični bazar. 

Kar nekaj časa v mesecu decembru so na šoli v okviru pouka, podaljšanega bivanja, jutranjega varstva nastajali različni izdelki. Izdelke so učenci prinašali tudi od doma, saj smo k sodelovanju povabili starše in stare starše in tako poskrbeli za prijetno medgeneracijsko druženje in povezali prijetno s koristnim. Nastali so čudoviti izdelki, izdelki neprecenljive vrednosti, ki smo jih ponudili na našem bazarju.

Piko na i je dodala prisotnost številnih obiskovalcev na današnjem bazarju, ki so poskrbeli, da ves naš trud ni bil zaman.

V vabilu na božični bazar smo zapisali: "Naši izdelki so neprecenljivi, vaš prostovoljni prispevek zanje pa bo pripomogel k izvedbi številnih dejavnosti na šoli in vrtcu, katere sofinanciramo s strani šolskega sklada." Ta trditev se je izkazala za več kot resnično, saj nam je s skupnimi močmi uspelo zbrati 1367,81 € prostovoljnih prispevkov.

Zato naj velja zahvala vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali tako pri pripravi kot pri izvedbi božičnega bazarja. Seveda se zahvaljujemo vsem obiskovalcem, ki ste s svojim prispevkom pripomogli k izvedbi marsikatere dejavnosti v šoli in vrtcu.

Hvala.
Fotografija osebe Osnovna šola Benedikt.              Fotografija osebe Osnovna šola Benedikt.


                                Fotografija osebe Osnovna šola Benedikt.           


                     Fotografija osebe Osnovna šola Benedikt.


Fotografija osebe Osnovna šola Benedikt.     
              Fotografija osebe Osnovna šola Benedikt.
Comments