Aktualno‎ > ‎Novice in obvestila‎ > ‎

PRIJAVA ZA VKLJUČITEV V RAZŠIRJEN PROGRAM

objavljeno: 5. sep. 2018 04:57 avtor: Romana Slana

SPOŠTOVANI STARŠI.

V šolskem letu 2018/2019 ni več možno izvajati programa Zdrav življenjski slog, ki je omogočal učencem dodatne ure športa. Kot smo vas že obvestili junija, je bila naša šola izbrana, da v šol. letu 2018/2019 preizkusi nov koncept razširjenega programa (RaP) v osnovni šoli - področje Zdravje, gibanje ter dobro psihično in fizično počutje otrok. Redna telesna dejavnost, uravnotežena prehrana, skrb za varno okolje in sprostitev so ključni dejavniki, ki vplivajo na zdravje in dobro počutje.

V sklopu tega programa moramo učencem omogočiti 5 ur gibanja na teden, kar je seštevek ur obveznega in razširjenega programa. Dodatne ure gibanja se ne ocenjujejo.

V okviru tega programa učencem ponujamo dejavnosti Gibanje, Žoga, Nordijska hoja, Smučanje, Atletika, Cirkuške spretnosti, Plesno navijaško skupino, korektivno telovadbo v jutranjem varstvu, Preživetje v naravi, Gasilski krožek, Varni na poti v šolo, Kemija v vsakdanjem življenju, Orientacija, Sprostitvene dejavnosti, Telesna vzdržljivost, Jutranje razgibavanje, Kultura prehranjevanja, rekreativni odmor, pa še kaj bi se našlo.

Dejavnosti se bodo odvijale pred, med in po pouku (tudi med podaljšanim bivanjem učencev).

Učence bodo o poteku dejavnosti obvestili učitelji izvajalci. Glavna nosilca dejavnosti sta športna pedagoga Irena Kos in Andrej Šalamun.

Prosimo vas, da izpolnite spodnjo prijavnico in svojemu otroku tako omogočite obiskovanje različnih dejavnosti.

__________________________________________________________________________________

PRIJAVNICA ZA VKLJUČEVANJE V RAZŠIRJENI PROGRAM - Področje Zdravje, gibanje ter dobro psihično in fizično počutje otrok za šolsko leto 2018/2019

Spodaj podpisani (ime in priimek starša/skrbnika) ____________________________________ , prijavljam sina/hči (ime in priimek učenca/učenke) ________________________________________, ki  v šolskem letu 2018/2019 obiskuje ______ razred, v razširjeni program (RaP). Obiskoval/-a bo različne dodatne ponujene ure dejavnosti.

 

Benedikt, ___________________                      Podpis staršev/zakonitega zastopnika: ________________

 

PROSIMO, DA PRIJAVNICO VRNETE RAZREDNIKU DO PETKA, 7. 9. 2018.

Aljoša Bradač, mag. posl. ved

                                                                                                                        ravnatelj

Comments