Aktualno‎ > ‎Novice in obvestila‎ > ‎

BOŽIČNI BAZAR

objavljeno: 27. nov. 2017 21:12 avtor: Vesna Breznik

Na šoli že vrsto let deluje šolski sklad, od koder se namenjajo sredstva za plačilo nadstandardnih dejavnosti, pomoči socialno ogroženim učencem ter plačilo drugih stvari, ki jih v okviru vzgojno-izobraževalnega programa drugače ne bi mogli izvesti, saj bi pomenilo dodatno finančno obremenjevanje staršev. Vsekakor pa je potrebno za vse to tudi pridobiti finančna sredstva, ki jih zbiramo na različne načine: donacije staršev, podjetnikov, obrtnikov, dan šole, srečelov na županovem večeru.

V letošnjem šolskem letu pa smo se odločili, da v mesecu decembru organiziramo božični bazar, na katerem bomo ponudili izdelke otrok.

Izdelke bomo pripravili v šoli, ste pa tudi starši povabljeni, da skupaj s svojim otrokom izdelate kakšen izdelek za bazar, katerega otrok prinese v šolo do ponedeljka, 18. 12. 2017. Vse zbrane izdelke bomo tako ponudili na božičnem bazarju, ki bo v torek, 19. 12. 2017, od 17.00 do 18.00 ure oz. v času popoldanskih govorilnih ur v jedilnici šole. Zbirali se bodo prostovoljni prispevki, zbrana sredstva pa so namenjena šolskemu skladu.

 

Vljudno povabljeni torej k sodelovanju pri pripravi izdelka ter seveda na božični bazar, 19. 12. 2017, ob 17.00 uri.

 

Comments